İnşaat taahhüt

Kocaelide anahtar teslim inşaat yapan firmalar

Kocaeli’de anahtar teslim inşaat yapan firmalar

Kocaelide anahtar teslim inşaat yapan firmalar, Temelden çatıya anahtar teslim inşaat işi konut yada işyeri yaptıracak kişiler için çok uygun bir çözümdür.

Kocaelide anahtar teslim inşaat yapan firmalar
Kocaelide anahtar teslim inşaat yapan firmalar

İnşaat maliyet ve süreçlerini çok iyi yönetebileceğiniz anlamına geldiği gibi mali ve işleyiş açısından bir inşaat şirketi ile muhatap olunduğundan düşünme, karar verme ve sorunları ön görme yetisine sahip olursunuz.

İnşaat işleri yapan firmamız öncesinde şahıs firması iken 2020 de limited şirketi olarak kurularak yoluna devam etmektedir. Tüm inşaat işlerinde yeteneğe sahip olan ve yenilikçi, detaycı yaklaşımımız sayesinde bir çok taahhüdü teslim ederek başarılı şekilde günümüze kadar ulaştık.

Kocaelide anahtar teslim inşaat yapan firmalar
Kocaelide anahtar teslim inşaat yapan firmalar

İnşaat firmamız anahtar teslimi inşaat konusunda profesyonel ve bilgi birikimine sahip bir alt yapı ile müteahhitlik mesleğine devam etmektedir. Aklınızdaki konut projeleri, yaşam alanı yada mevcut yapıyı değiştirmek gibi oluşumlar var ise bize danışmadan karar vermemenizi dileriz.

 

Anahtar teslimi inşaat maliyetleri

2023 betonarme inşaat maliyeti günümüz şartlarında m2 10000₺ ortalamasındadır. Geçen senelere göre maliyetler çoğaldığından dolayı oldukça değişkenlik göstermektedir.

Ayrıca bir evin maliyetinde değişiklik gösteren çok sayıda iş kalemi yada detay vardır. Bunlardan biri temelin bulunduğu arsa ve arsa kodu, en başta düz zeminle eğimli bir zemine yapılacak inşaat maliyet olarak yansıyacaktır. Hafriyat, ve malzeme’nin işlenmesi her aşamada maliyeti artırır. Aynı zamanda perde duvar yüksek ihtimal gerekeceğinden maliyete etki edecektir.

Çalıştığınız yada çalışacağınız inşaat şirketinin önemi burada tamda önemli şekilde rol alacaktır. Anahtar teslimi inşaat işini bir işletmeye verdiğinizde öncelikle sizin ihtiyaçlarınıza yönelik bir mimariyi çizdirmesi gerekirken aynı zamanda projede bilmediğiniz yada kullanımınıza faydalı detayları da aktarması gerekecektir.

 

İnşaat taahhüt işinde profesyonellerle çalışmanın avantajları

Biz kocaeli de inşaat firması olarak müşterinin ihtiyaçlarına yönelik çok sayıda detaylı iş programını tecrübemizle yapı sahibine aktarırız. Kişilere ve işin sahiplerine şeffaf ve zaman tasarrufu anlamında faydalı olmak başlıca prensip olarak benimsemişizdir.

Bir konut yada işyeri projesinin temelden çatıya tüm inşaat işlerini en iyi şekilde programını yaparak mali ve zaman kaybını en az seviyeye çekeriz. Profesyonel ekibimiz ve iş anlayışımız ile her açıdan alınan inşaat taahhüt işinin en iyi şekilde teslim edilmesini sağlarız.

 

İlgili Makaleler